•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Blistava Katie Holmes

Katie Holmes izgledala je kao anđeo dok se družila sa surferima na fešti koju je organizovao Svetski savez surfera, napisao je reporter lista “Huffington Post”.

Novinar je precizirao da je proslava uz obilje koktela održana na krovu jednog od njujorških hotela, a Keti se cele večeri slikala sa surferskim prvacima.

Od kada se u julu 2012. godine razvela od Toma Kruza (Cruise), Keti postepeno vraća život u normalu. Između ostalog, napustila je Scijentološku i vratila se Katoličkoj crkvi.

Iz braka s Cruiseom ima i ćerku Suri, koja sada pohađa školu u New Yorku. Ranije je dete stalno bilo u kući i nastavu pohađalo preko interneta.

Katie Holms je rođena 18. decembra 1978. godine.

Od 1997. je pred kamerama i do sada je glumila u desetinama filmova. Trenutno radi na dva filmska ostvarenja – “The Giver” i “Woman in Gold”. Prvi se treba uskoro prikazati, a premijera drugog planirana je za narednu godinu.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....