•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zgodnog Kita Haringtona ponovno osvojila bivša cura

Jona Snowa ponovno je osvojila bivša devojka.

Zgodni Kit Harington, zvezda popularne serije 'Game of Thrones' više nije slobodan, ponovno ga je osvojila bivša devojka Rose Leslie, koja takođe glumi u spomenutoj seriji.

'Pomirili su se pre tri meseca. Druže se i zabavljaju i to je zasada to. Nemaju nikakve veće planove', otkrio je nepoznati izvor za US Weekly.

Podsetimo, Kit i Rose svoju su romansu prekinuli prošlog avgusta, nakon godinu dana. Iako su se poznavali od pre, među glumcima je zaiskrilo na setu, a Rose je u intervjuima za svog dečka imala samo reči hvale. Šuškanja o pomirenju započela su još prošli mesec, kad je par uhvaćen u losanđeleskom aerodromu, a zatim u San Diegu na kultnom Comic-Conu.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu