•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Charlize Theron u neprepoznatljivom izdanju

Zvezde najnovijeg nastavka Mad Maxa su Charlize Theron i Tom Hardy i to u izdanju u kojem ih još niste videli. Uz filmski plakat studio je objavio i nekoliko fotografija filma koji se očekuje s nestrpljenjem. I dok je Tom i više nego sposoban da preuzme ulogu koju je igrao Mel Gibson, najveće iznenađenje je ipak bila Charlize koja je gotovo do neprepoznatljivosti promenila izgled za potrebe filma.

Obrijane glave i s prljavštinom na njenom inače prekrasnom licu, oskarovka izgleda prilično žestoko. Osim drastične promene izgleda iz lepotice u opasnu Furiosu, ekipa je snimala u ne baš najboljim uslovima sedam meseci u pustinji Namibije.

Iako su kružile glasine kako se Charlize i Tom nisu dobro slagali na setu, oskarovka je odlučila stati na kraj takvim nagađanjima i izjavila kako je snimanje filma za nju bilo jako naporno ali da nikada nije bilo nikakvih ličnih problema između nje i Toma. Čak šta više, dodala je kako ni sa kim osim sa Tomom ne bi glumila u filmu.

Premijera filma najavljena je za 15. maj 2015. godine.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila