•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jolie i Pitt ponovo zajedno na velikim ekranima u filmu 'By The Sea'

Universal Pictures kupio je prava za sledeći filmski projekat Angeline Jolie - 'By The Sea' čiji će scenario i režiju potpisivati ona i njen partner Brad Pitt.

Ovo je prvi put da se slavni par pojavljuje zajedno na filmskom platnu nakon 2005. godine i njihovog zajedničkog projekta 'Mr. and Mrs. Smith'.

Jolie i Pitt će takođe raditi i produkciju filma, za koji kažu da će se fokusirati na vezu para, piše Variety.

'Jako sam srećna jer nastavljam svoju saradnju sa Donnom i celim Universal timom, kako na filmu Unbroken, tako i na By The Sea', kazala je proslavljena glumica.

Jolie trenutno radi na postprodukciji filma 'Unbroken', epske drame bazirane na istinitoj priči o olimpijcu i ratnom heroju Louisu Zamperiniju. Film je adaptacija bestsellera Laure Hillenbrand, a Universal Pictures njegov izlazak najavljuje za Božić 2014. godine.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...