•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jeff Goldblum zaprosio svoju 30 godina mlađu devojku

Glumac Jeff Goldblum i njegova devojka Emilie Livingston odlučili su svoju vezu ozvaničiti brakom. Ovaj 61-godišnji glumac, poznat po ulogama u filmovima Jurassic Park, Independence Day, The Grand Budapest Hotel i drugim, nakon tri godine veze postavio je ključno pitanje, a ona je rekla 'da'.

Livingston, koja ima 31 godinu na svom se Instagramu pohvalila fotografijom vereničkog prstena i priznala pred svima da nema sretnije žene od nje. Slavlje su nastavili na plaži na Havajima, a pritom su se i odlično zabavili, piše E Online.

Emilie je bivša olimpijska gimnastičarka, koja se pobrinula da i njen dragi ostane u dobroj formi pa se i on sada može pohvaliti čvrstim mišićima.

Pre nekoliko su meseci oboje progovorili o svojoj vezi za Broadway.com.

- Jako sam srećan što je upravo ona moja devojka. Voli glumiti, a čak ponekad i pevamo zajedno. Ona jako voli Cirque du Soleil pa me čak jednom prilikom odvela na kurs vežbi na trapezu u New Yorku. Sviđa mi se ta vrsta vežbanja, ali to je jako teško - rekao je slavni glumac.

Jeff Goldblum do sada je već dva puta bio u braku pa se svi nadaju da će ovo sada biti 'treća sreća'.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...