•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Za ljubitelje horora i komedije stiže film 'Cooties'

Ako i vi sebe smatrate ljubiteljem horora, ove godine imate se mnogo čemu radovati.

Među mnoštvom zanimljivih filmova čija se premijera očekuje na jesen spada i film Cooties, prikazan na Sundance festivalu, a čija je premijera u bioskope zakazana za

oktobar. Ova horor/komedija, scenariste Leigha Whannella, koga poznajemo iz filmova Slagalica strave i Podmuklo, te Iana Brennana, pisca serije Glee, istovremeno će vas nasmejati i zastrašiti.

Pod režiserskom palicom Johnatana Milotta i Caryja Murniona, Cooties je od kritičara dobio više nego dobre ocene. Odlična glumačka postava, izvanredan i duhovit scenario doslovno su obasuti pohvalama.

Mnogi glumci, poput Elijaha Wooda i Rainna Wilsona, već su se dokazali kao idealan izbor za humoristične uloge.

Radnja filma se odvija u izolovanoj osnovnoj školi, a glavni akteri su učitelji, koji pokušavaju da prežive virusnu epidemiju. Strašna strana virusa je to što napada decu i transformiše ih u podivljale zveri.

Da li učitelji preživeti, videćemo na jesen.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...