•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Katie Holmes se uspela odupreti lošim stvarima

Naslovnu stranu časopisa Glamour za avgust krasi Katie Holmes, koja je zadnji put na naslovnici ovog magazina bila pre pet godina. Na snimanju se skinula i pozirala u toplesu, a u intervjuu je progovorila o svom privatnom životu. Samohrana majka osmogodišnje devojčice Suri Cruise pokazala je da i dalje drži do svog izgleda. Ćerku odgaja u New Yorku gde obožava da živi zbog različitih kultura na jednom mestu. Iako su prošle dve godine otkako se rastala do Toma Cruisea, Katie je i dalje slobodna.

- Usredsređena sam na majčinstvo i posao, ali sam i dalje velika romantičarka - priznaje glumica koja je pod svetla reflektora stala sa 19 godina.

Dok su mnoge njene kolege pokleknule pod teretom slave, ona se lošim stvarima uspela odupreti.

- Porodica me drži na nogama. Oduvek me tretiraju na isti način i zahvalna sam im na tome. Zbog toga i jesam ovako prizemljena - zaključila je Katie te dodala kako je odrasla u Ohiu, u malom gradiću, kao najmlađa od petero dece. Kako kaže, zbog toga je stekla radnu naviku.

Majčinstvo smatra najlepšim darom i priznaje da nije ni pomislila da će je toliko promeniti.

- Nisam mogla ni zamisliti da imam toliko ljubavi u sebi. Svaki dan otkrijem nešto novo o tom malom ljudskom biću - kaže Katie.

U braku s Cruiseom bila je šest godina.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu