•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Max Landis piše scenario za novi film o Houdiniju

Pre otprilike 100 godina američki iluzionista i madžioničar mađarskog porekla, Harry Houdini, bio je na vrhuncu karijere rutinski izvodeći svoje najpopularnije trikove oslobađanja iz nemogućih situacija poput zatvorenih akvarijuma ispunjenih vodom. Houdini i dan danas ne prestaje intrigirati svetsku javnost, pa je trenutno u planu čak treći film o životu najpopularnijeg iluzionista u istoriji.

Radi se o Sonijevoj verziji koja bi trebala da sadrži i primese iz života pisca bizarnih fantastičnih horora H.P.Lovecrafta. Naime, Houdini i Lovecraft, obojica specifičnog životnog stila, kolabrirali su 1924. na projektu – pisanju kraće priče Under the Pyramids, koja je, navodno, bazirana na istinitom događaju gde se iluzionista, okružen jezivim mumijama, našao u zamci egipatske piramide. Prema najnovijim informacijama, scenario za film Houdini napisaće Max Landis. Nema informacija o reditelju, ali prema nekim navodima, Max Landis je sigurno dobar početak i najava za budući film.

Kao što je već i spomenuto, ovo je već treći film koji prati Houdinijevu životnu priču i na sreću, tri projekta planiraju tri različita pristupa. U skladu s time, History Channel sprema projekat nalik autobiografiji, dok će Summit Entertainment prikazati akcionu verziju.


Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu