•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Mila Kunis nikada nije planirala udaju i dete

Ova lepa glumica nikada nije mislila na udaju sve dok se nije zaljubila u kolegu glumca Ashtona Kutchera. Sada je trudna i planiraju svadbu, a sve je počelo sa serijom Lude 70-te. Mila Kunis priznaje da je promenila prvobitni stav nakon što je upoznala 'onog pravog'.

- Nikada nisam imala u planu udaju. Još kad sam imala 12 godina pripremala sam roditelje na svoju odluku. Ali, stvari su se promenile kada sam upoznala ljubav svog života. Sada samo želim malo i skromno venčanje. Takođe, želim se udati u privatnosti i tajnosti. Moji se roditelji slažu s time - rekla je slavna glumica za 'W magazine'.

Simpatično je rekla da svi imaju svoju simpatiju iz filma ili serije, a ona je srećnica koja će se udati za svoju.

Ali, osim što je njena simpatija, Kutcher je dobio tu čast i prvi poljubio Milu Kunis. Njih su se dvoje upoznali na snimanju serije Lude 70-te davne 1998. Mila je tada imala 14 godina i tada se prvi puta poljubila, piše Us Weekly.

- Snimali smo epizodu kada su likovi iz serije išli na matursku zabavu, a moj je lik išao na taj važni događaj s Kelsom tj. Ashtonom. Simpatično je to što sada možemo reći da smo i na matursku zabavu išli zajedno - objasnila je Mila.

Ovih dana slavni se par priprema na dolazak bebe i Mila priznaje da je veoma uzbuđena. Takođe dodaje da nikada nije htela biti osoba kojoj je posao najvažniji pa je srećna da je njen hobi postao nešto čime se može baviti i zarađivati.

- Veselim se što ću biti mama koja će biti kod kuće i brinuti o detetu - priznala je na kraju.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila