•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Četvrti deo franšize 'Transformers' i dalje najgledaniji u SAD-u

Transformers: Age of Extinction drugu je nedelju na vrhu gledanosti u severnoameričkim bioskopima tokom vikenda.

Dok je prošlog vikenda tokom premijernog prikazivanja ostvario najvišu zaradu u 2014. godini, neverovatnih 100 miliona dolara, četvrti nastavak megapopularne franšize o robotima koji spašavaju svet ovoga je vikenda na bioskopskim blagajnama zaradio 36,4 miliona dolara.

Na drugom mestu je komedija Tammy. Film s popularnom Melissom McCarthy u naslovnoj ulozi zaradio je 21,2 miliona dolara.

Sledi horor Deliver Us From Evil (9,5 miliona dolara) i ostvarenje 22 Jump Street (9,4 miliona dolara).

Popis 10 najgledanijih filmova američkog box-officea čine i How to Train Your Dragon 2 (8,75 miliona dolara), Earth to Echo (8,25 miliona dolara), Maleficent (6,13 miliona dolara), Jersey Boys (5,16 miliona dolara), Think Like a Man Too (4,9 miliona dolara) i Edge of Tomorrow (3,64 miliona dolara).

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....