•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Uloge koje su 'upropastile' karijere zvezda

Mnoge holivudske zvezde postale su popularne zahvaljući brojnim filmovima u kojima su glumili do sada. Međutim, uloge u nekim ostvarenjima, koja nisu prošla dobro na bioskopskim blagajnama, unazadile su karijere nekih filmskih zvezda.

Sean Connery – “Liga izuzetnih džentlmena”
Ovaj naučno-fantastični blokbaster sa superherojima trebalo je da napravi pravi “bum” u Hollywoodu, međutim, doživeo je fijasko i imao loše kritike. Nakon ovog ostvarenja, Sean Connery, koji je igrao glavnu ulogu u navedenom filmu odlučio je da se penzioniše.

Kevin Costner – “Vodeni svet”
Ostvarenje iz 1995. godine, u kome Kevin tumači lik mornara mutanta, takođe je obećavao. “Vodeni svet” je izuzetno loše ocenjen, čak je i probio planirani buždet, očajno je prošao na blagajnama, a Costnerova karijera je od tada počela da ima silaznu putanju.

Jennifer Lopez – “Gigli”
J. Lo je u ovom filmu iz 2003. godine igrala sa svojim tadašnjim emotivnim partnerom Ben Affleckom. Ovo ostvarenje je naišlo na loše kritike, a nakon ove romantične komedije, Lopez se okrenula muzičkoj karijeri.

Mike Myers – “Ljubavni Guru”
Film u kojem glavnu ulogu tumači poznati američki glumac nije ispunio očekivanje a kritičari su istakli da je Myers, koji je bio i producent “Ljubavnog Gurua”, loše odradio posao i da u negovom delu ima previše nepotrebnog nasilja.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu