•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kolin Firt u ulozi super agenta!

Novo ostvarenje Metjua Vona „Kingsman: Tajna služba“ od 23. oktobra u bioskopima!

Nastao na osnovu priznatog stripa i u režiji čuvenog reditelja Metjua Vona, filmKingsman: Tajna služba prikazuje priču o super tajnoj špijunskoj organizaciji koja u jednom trenutku regrutuje mladića sa ulice sa velikim potencijalnom, kako bi se posvetio zahtevnom programu treninga.

Scenario za film Kingsman: Tajna služba napisali su Metju Von i Džejn Goldman, koji su prethodno sarađivali na ostvarenjima kao što su X-Men: Prva klasa (X-Men: First Class), Fajter (Kick-Ass) i Zvezdana prašina (Stardust).

Prvi trejler filma Kingsman: Tajna služba reditelja Metjua Vona je nedavno objavljen, dajući publici priliku da vidi Kolina Firta u ulozi tajnog agenta koji pokušava da uvede svog nećaka koga igra Teron Egerton (Taron Egerton) u porodični biznis – organizaciju britanskih super špijuna. Firt istovremeno ubeđuje svoje poslodavce da mladić ima sve što je potrebno da se brani kraljica i Velika Britanija.

Kolin Firt se pridružio filmu zahvaljujući mnoštvu poznatih lica, uključujući i Majkla Kejna (Michael Caine), Marka Stronga (Mark Strong) i Samjuela L. Džeksona (Samuel L. Jackson), za koga se ispostavlja da je prevrtljivi kompjuterski genije u filmu.

U domaćim bioskopima publika će biti u prilici da vidi uzbudljivo ostvarenjeKingsman: Tajna služba sa akcentom na dobrom britanskom humoru od 23. oktobra.

Website:mcf.rs
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...