•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tori Spelling ostala bez nasledstva!

Sirota mala bogatašica Tori Spelling godinama se žali da je na rubu bankrota.

Kada je njen otac Aaron Spelling umro 2006. godine, Tori je od njegovog nasledstva (procenjenog na 600 miliona dolara) dobila "samo" 800 hiljada dolara.

Njena majka Candy u intervjuu za NY Times otkrila je da Tori nije dobila više novca jer je bila rastrošna i pohlepna.

"Zatvorila bi trgovinu i potrošila 50 do 60 hiljada dolara odjednom. Ja nikada nisam napravila nešto takvo. Ona je bila luda", ispričala je Candy.

Prošle godine Tori se medijima požalila da si njen muž Dean McDermott ne može priuštiti vazektomiju jer su siromašni.

"Nije moja krivnja što sam cura iz visokog dela grada koja je zapela u predgrađu. Odgojena sam u bogatstvu. Moji standardi su neverovatno visoki. Sada ne možemo priuštiti taj stil života, ali kada odrasteš sa srebrnom kašikom u ustima teško se vratiti na plastiku", napisala je Tori u svojoj knjizi.

Bez obzira na svoje finansijske probleme, nedavno je ćerki Stelli priredila rođendansku zabavu na koju je potrošila šest hiljada dolara.

Kućni budžet pokušava popraviti i reality showom "True Tori" u kojem pred očima javnosti razvlači svoj život i bračne probleme.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...