•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Da li ste spremni za još dva filma o Transformersima?

Prva tri filma Transformersa zaradila više od 2.5 milijarde dolara širom sveta. Prvi film imao je najmanju zaradu sa samo 700 miliona dolara. Nastavak koji je stigao dve godine kasnije ostvario je malo bolju zaradu premašivši prvi deo za 130 miliona dok je treći nastavak prešao zaradu od milijardu dolara zaradivši 1.1 milijardu.

Iako navodno filmovi baš i nisu omiljeni među publikom, po zaradi se čini kako ipak svi hrle u bioskope kada dođu. Tako je i otkako je došao u bioskope četvrti deo Transformersa - Doba izumiranja.

Michael Bay je već nakon prošlog nastavka uporno tvrdio kako se neće prihvatiti rediteljske palice budućih filmova o Transformersima i zbog toga ne iznenađuje da je u intervjuu za Entertainment Weekly nije potvrdio svoj angažman na eventualnim budućim nastavcima.

Dao je neslužbenu potvrdu kako će se franšiza nastaviti, s njim ili bez njega i da je Doba izumiranja prvi film iz nove faze. "To su kao novi Transformersi.", rekao je Bay. "Imali smo prva tri, prvu trilogiju, a ovo će biti sad sledeća. Sledeće...trilogija? Da, ovo je prvi film nove trilogije.", priznao je nakon kratkog oklevanja.

Očigledno je da se Doba izumiranja ne odnosi na izumiranje Transformersa, s obzirom da ćemo ih gledati u još barem dva filma. Ali nova trilogija tek počinje! Mark Wahlberg je preuzeo glavnu ulogu od Shie LaBoeufa, a uz njega su tu još Stanley Tucci, Kelsey Grammer, Nicola Peltz i Sophia Myles.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...