•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Od predbračnih ugovora nekih zvezda mnogima će se zavrteti u glavi!

Slavne osobe često pune medijske naslove svojim razvodima. Uz to idu i razni detalji iz njihovog braka, kao i informacije o tome koliko je ko i šta dobio ili izgubio razvodom. Donosimo vam detalje nekih predbračnih ugovora slavnih parova koji su još zajedno, ali i onih koji nisu uspeli.

Keith Urban je poznat po zavisnosti od droga u svojoj prošlosti, a kao mali dodatni podsticaj da s tim prestane je i predbračni ugovor u kojem Nicole Kidman traži gotovo 650.000 dolara za svaku godinu braka, ako se Keith vrati drogiranju.

Justin Timberlake ima burnu istoriju kada je monogamija u pitanju. To je podstaknulo Jessicu Biel da u predbračni ugovor doda klauzulu u kojoj stoji da će u slučaju suprugove preljube iz braka izaći 500.000 dolara bogatija.

Zbog predbračnog ugovora koji su potpisali Katie Holmes i Tom Cruise, glumica je nakon razvoda dobila popriličnu svotu novaca. Za svaku godinu braka dobila je oko tri miliona dolara. Slavni je par u braku bio šest godina.

Glumac Charlie Sheen, takođe poznat kao preljubnik, u predbračnom je ugovoru svojoj, sad već bivšoj supruzi, Denise Richards, obećao oko četiri miliona dolara ako bude imala dokaz za njegovu preljubu.

Catherine Zeta-Jones pobrinula se za to da sklopi odličan ugovor pre nego se venčala s Michaelom Douglasom! U predbračnom ugovoru je, navodno, navedeno da će dobiti gotovo tri miliona dolara za svaku godinu provedenu u braku i bonus od pet miliona dolara ako je prevari.

Ako se Beyonce i Jay-Z razvedu, pevačica će dobiti deset miliona dolara i još ekstra deset miliona dolara za svaku godinu provedenu u braku. Navodno će i za Blue Ivy dobiti pet miliona dolara.

Nakon što je komičarki Roseanne Barr advokat sugerisao da potpiše predbračni ugovor, ona mu je dala otkaz. A kad se četiri godine kasnije par razveo, njen bivši suprug Tom Arnold je bio bogatiji za 50 miliona dolara!

Website:v
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila