•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Will Ferrell i John C. Reilly ponovno zajedno u filmu

Will Ferrell, John C. Reilly i Adam McKay, trojac koji je fantastično sarađivao na filmu Luda braća i Priča o Rickyju Bobbyju, ponovno će ujediniti snage za novu Sonyjevu komediju Border Guards.

Sony je angažovao britanskog scenaristu Jesseja Armstronga da napiše scenario za projekat koji se fokusira na dva prijatelja odlučna u zaštiti američke granice od ilegalnih imigranata kako bi svom životu dali svrhu ali odjednom zaglave u Meksiku, bez ikakvih dokumenata i moraju ilegalno ući nazad u SAD.

Iako još nisu postignuti službeni dogovori McKay bi trebao preuzeti rediteljsku palicu dok bi Ferrell i Reilly trebali predvoditi glumačku ekipu. Inače, McKay je režirao oba filma sa Ferrellom i Reilleyem i oba su postigla priličan uspeh. Film Priča o Rickyju Bobbyju je zaradio 163 miliona dolara širom sveta dok su Luda braća zaradili malo manje, samo 128 miliona.

Ferrell, McKaay i Kevin Messick produciraće projekat preko svoje producentske kuće Gary Sanchez Productions, a sa njima će sarađivati i Michael De Luca i Jonathan Kadin iz Columbia Picturesa.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu