•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Merjem će glumiti Hurem i u filmu 'Sulejman Veličanstveni'

Priču o Sultanu Sulejmanu gledaoci će vrlo brzo moći da gledaju i na bioskopskom platnu, s obzirom da su autori zbog izuzetno velike popularnosti serije došli na ideju da snime i film.

Fanove najpopularnije turske serije "Sulejman Veličanstveni" obradovaće vest da će se njihova miljenica, glumica Merjem Uzerli, ponovo vratiti epskoj priči i to u ulozi Hurem, koju je po mnogima i najbolje odigrala.

Premijera je najavljena za kraj 2015. godine, a prvi kadrovi snimaće se već od avgusta.

Osim nove Hurem koja će se naći u filmu, i lepa Merjem Uzerli je potvrdila učešće, na radost brojnih fanova koji su sa nestrpljenjem čekali njen povratak. Kako se nedavno pohvalila, od rođenja ćerkice Lare koju je na svet donela pre tri meseca, uspela je da povrati staru kilažu i otarasi se suvišnih kilograma.

Petnaest kilograma manje i lično zadovoljstvo koje joj pruža majčinstvo, te velika ljubav fanova, Merjem će se sasvim sigurno proslaviti i u novom projektu koji joj predstoji.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...