•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Na meti američkih studija i film ‘I Saw the Devil’

Oldboy nije jedini južnokorejski triler osvete za koji su se zagrejali američki producenti i režiseri, a ne može se reći da nisu ni glumci.

Producenti Adi Shankar i Spencer Silna, koji su svoje ime stavili na neke poznate filmove poput The Grey, Dredd i Lone Survivor, sada će pokušati američkoj publici da približe odličan korejski triler osvete pod naslovom I Saw the Devil, kojim je 2010. godine reditelj Kim Jee-wood, uz pomoć glavnog glumca Choi Min-sika, osvojio simpatije kritike i publike.

Da se podsetimo originalne priče, sadistički serijski ubica Kyung-chul nameri se na trudnu suprugu specijalnog agenta Soo-hyuna, koji nakon njenog ubistva odluči da da sve od sebe da ulovi Kyung-chula. U krvavom i mračnom pohodu, međutim, i sam se pretvori u neku vrstu čudovišta.

Ako američka verzija ugleda svetlo dana, valjda će bolje proći od Oldboy-a čija američka verzija i nije nešto pohvalno prošla.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...