•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Uskoro tv serija o Twitteru?

Lionsgate je službeno stavio u produkciju dramsku seriju baziranu na romanu Nicka Biltona - Hatching Twitter: A True Story Of Money, Power, Friendship, And Betrayal. Bilton, kolumnista i reporter New York Timesa, će pisati scenario i producirati seriju. Hatching Twiiter daje izakulisne prikaze o kreaciji servisa od strane četiri prijatelja i njegovu evoluciju u fenomen.

“Twitter je promenio skoro svaki deo našeg života - od politike preko posla do prijateljstva, i ne mogu se setiti privlačnije priče za televizijsku adaptaciju. Nickova knjiga ima sve elemente dobre drame sa njenim kompleksnim likovima, borbama za moć i izdanim prijateljstvima.” rekao je Kevin Beggs iz Lionsgatea.

Projekat je odmah sve podsetio na hit adaptaciju Davida Finchera i Aarona Sorkina The Social Network, koji je pratio početke Facebooka.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu