•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Prvo je bio sa Kate Upton, a sada je 'prešao' na Jennifer Lopez

Jennifer Lopez, koja je prošle nedelje potvrdila da je okončala vezu sa Casperom Smartom, navodno je ponovo zaljubljena. Prema pisanju medija, slavna pevačica i glumica započela je romansu sa plesačem Maksimom Chmerkovskim, koji je poznat po učešću u američkoj verziji šoua “Ples sa zvezdama”.

Jennifer i Maksim, koji je prethodno bio u vezi sa Kate Upton, prošlog novembra zajedno su plesali na dodeli American Music Awards, ali iako se tada ništa nije desilo između njih, izvori tvrde da je “hemija” bila očigledna.

Oboje su krajem marta viđeni na rođendanskoj proslavi Maksimovog brata Vala u Los Angelesu, a očevici su otkrili da su tokom cele večeri bili nerazdvojni. Njihovi prijatelji kažu da je samo pitanje vremena kada će Jennifer javno potvrditi njihovu vezu.

Website:source.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...