•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Širi se Spider-Man universe: stižu Venom spin-off i Sinister Six

Produkcijska kuća Sony Pictures u javnost je pustila vrlo zanimljive planove za budućnost Spider-Man franšize.

Sony, u saradnji s Marvelom, želi proširiti postojeći Spider-Man universe i isplanirati jedan kontinuirani story-arc kojim bi međusobno povezao filmove, umesto da svaki stoji sam za sebe; slično kao što Paramount već radi u svom kutku Marvelovog svemira. Uz treći nastavak Spider-Man reboota, koji je planiran za 2016. godinu, naslovi koji su podigli najviše prašine su, već dugo najavljivani film o Spider-Manovom najzanimljivijem protivniku Venomu i The Sinister Six.

Potvrđeno je da Alex Kurtzman, Roberto Orci i Ed Solomon (The Amazing Spider-Man) pišu scenario za Venoma, koji će Kurtzman i režirati. Drew Goddard će, pak, napisati scenario The Sinister Six, grupa superzlikovaca iz stripova o Spider-Manu (neki od najvećih Spider-Manovih protivnika organizovanih od strane Doctora Octopusa). Kurtzman, Orci, Solomon i Goddard zajedno s Jeffom Pinknerom nadgledaće razvoj priče kroz tih nekoliko najavljenih filmova, pod produkcijskim pokroviteljstvom Avija Arada i Matta Tolmacha.

Strip adaptacije trenutno zarađuju više nego ikada na box-officeu, tako da nimalo ne iznenađuje nastojanje Sonyja da izbaci što više potencijalnih bioskopskih hitova. Budući je Spider-Man jedan od najomiljenih superjunaka, bilo je i vreme da i na filmu stvori malo konkretnije nasleđe, a upravo na to ciljaju čelnici Sony Picturesa.


Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....