•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kako da dresirate svog zmaja 2 - pretpremijerno 14. juna u Vilinom Gradu

Ne propustite vikend zmajeva! Štucko i Bezubi krstare nebom otkrivajući nove svetove!

"Kako da dresirate svog zmaja", animirana avantura u 3D-u sinhronizovana na srpski jezik, biće na repertoaru bioskopa Vilin Grad od subote, 14. juna.
Uzbudljivo drugo poglavlje epske trilogije KAKO DA DRESIRATE SVOG ZMAJA vraća nas u fantastični svet Štucka i Bezubog na ostrvo Berk, pet godina nakon što su se zmajevi i Vikinzi uspešno pomirili.

Dok Astrid, Šmrkavko i ostali članovi ekipe stalno izazivaju jedni druge u trkama zmajeva, novom omiljenom kontaktnom sportu na ostrvu, nerazdvojni Štucko i Bezubi krstare nebom otkrivajući nove svetove.

Nakon što u jednoj takvoj ekspediciji otkriju tajnu ledenu pećinu, kuću stotina novih zmajeva i njihovog misterioznog vođe, dvojica prijatelja naći će se u centru bitke kojoj je cilj da se zaštiti mir. Jedino ako se udruže, njih dvojica imaju snagu da promene budućnost zmajeva i ljudi.

"Kako da dresirate svog zmaja 2" pretpremijerno će biti prikazan u subotu, 14. juna, a nakon toga biće na redovnom repertoaru bioskopa Vilin Grad.
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...