•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sofia Vergara je umišljena i bahata

Muškarac koji želi biti s njom mora imati čelične živce. Umišljena je i bahata, a suživot s njom je pravi horor, žalio se Nick Loeb prijateljima nakon što je raskinuo veridbu sa Sofijom Vergarom.

Dodaje da njen seksepil posle nekoliko meseci veze više uopšte ne dolazi do izražaja jer je zvezda serije “Moderna porodica”, kaže, prava veštica.

Sofia je nedavno sama sa obožavateljima na društvenoj mreži podelila da je prekinula vezu s Nickom Loebom. Par se verio 2012. godine, a još u februaru glumica je priznala da nemaju nikakvih planova ni tačan datum venčanja.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...