•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Evan Rachel Wood se rastaje od supruga

Poznata glumica Evan Rachel Wood i suprug Jamie Bell rastaju se nakon svega dve zajedničke godine provedene u braku.

'Evan i James odlučili su da se razvedu. Oboje vole i cene ono drugo i naravno da će ostati u kontaktu kako bi zajedno odgajali sina. To je njihova zajednička odluka', rekao je njihov potparol za JustJared.com.

26-godišnja glumica i 28-godišnji glumac upoznali na snimanju spota grupe Green Day 'When September Ends', i od tada su postali nerazdvojni. Oboje su tetovirali inicijale imena jedno drugog, ali prekid je usledio 2006. Nedugo nakon Jamieja, Evan se zaljubila u muzičara Marilyna Mansona. Ipak, nakon pet godina razdvojenosti, Jamie i Evan su obnovili vezu na leto 2011. Zajedno su dobili i sina, ali ipak nisu uspeli održati brak.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu