•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Incident na premijeri filma - Ukrajinac preskočio ogradu i udario Brada Pitta u glavu

Tokom premijere novog filma Angeline Jolie 'Maleficent' u Hollywoodu, Vitalli Sediuk nasrnuo je na poznatog američkog glumca Brada Pitta.

Pitt je potpisivao autograme kada je Sediuk preskočio ogradu i udario ga u glavu. Osiguranje je odmah savladalo Sediuka koji je ubrzo nakon toga uhapšen i prevezen u policijsku stanicu. Iako ga je napad šokirao, Brad Pitt nije ozleđen.

Ukrajinac Sediuk postao je popularan zahvaljujući svojim ludostima na crvenom tepihu. U Cannesu je na crvenom tepihu gurnuo glavu pod haljinu Americe Ferrere, 2012. pokušao je poljubiti Willa Smitha koji ga je ošamario, Bradleyja Coopera i Leonarda DiCaprija poljubio je u međunožje, a prošle je godine na dodeli Grammyja uzeo nagradu iz ruke Jennifer Lopez pre nego ju je pevačica uspela uručiti Adele.

Zatvorsku kaznu izbegao je pod uslovom da ništa slično ne učini naredne tri godine, a pošto se toga očito nije pridržavao, ovog mu puta preti teža kazna.

Website:source.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...