•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Milion dolara za put u svemir s DiCapriom

Za putovanje u svemir sa poznatim glumcem Leonardom DiCapriom jedna anonimna osoba platila je na aukciji gotovo milion dolara.

Svake godine na aukciji “amfAR-a” skuplja se novac za istraživanje AIDS-a. Ovog puta bilo je ponuđeno i mesto na letu u svemir na kojem će biti holivudska zvezda, a nepoznati obožavalac ili obožavateljka daće za ovu avanturu tačno 954.000 dolara.

Još tri mesta na letu prodata su na ranijim aukcijama za ukupno 3,8 miliiona dolara, piše Space.

DiCaprio i njegovi saputnici leteće 2015. godine svemirskom brodom Space Ship Two kompanije Virgin Galactic, vidjeće na nekoliko minuta planetu Zemlju iz svemirske perspektive i iskusiti bestežinsko stanje.

Inače, karte za komercijalna putovanja u svemir prodaju se za 250.000 dolara. Do sada je više od 700 ljudi rezervisalo mesta. Prvi će se u to upustiti osnivač i vlasnik Virgin Galactic, milijarder Richard Brenson, koji kaže da će na prvi let povesti i svoju porodicu.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu