•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pogledajte trailer za film o nestalom malezijskom avionu

Malezijski avion još uvek nije nađen i potpuna je nepoznanica šta se dogodilo 239 ljudi koji su u njemu bili u trenutku nestanka, ali indijski režiser Rupesh Paul najavio je snimanje filma upravo o toj priči.

Na festivalu u Cannesu izjavio je za Hollywood Reporter da se drama, nazvana "The Vanishing Act", neće "doticati porodica nestalih putnika". Film bi u septembru trebao biti gotov, a Paul insistira na tome da ne eksploatiše tuđu tragediju.

- Kontroverze će pomoći indirektno, ali ne unovčujemo direktno ovo što se dogodilo - kazao je Paul.

Paul filmom želi ispričati "sakrivenu priču o nestalom avionu, baziranu na istražnom izveštaju koje je odbačeno", izjavio je za CNN.

Od nestanka aviona prošlo je malo više od dva meseca, a produkcijski je tim filmu stigao da smisli naslov, isprintati promotivne brošure na osam stranica, složiti trailer i, prema Paulovim rečima, zainteresovati investitore iz Kine i Malezije.

Vest o snimanju filma nije nimalo dobro odjeknula medijima. Svi veći inostrani portali osuđuju potez, nazivajući Paula oportunistom najgore vrste.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...