•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Summoned (2013)

Osuđeni serijski ubica Evan Lucas pogubljen je, ali pet godina nakon njegove smrti svi porotnici sa njegovog suđenja počnu umirati prema specifičnome redu, a sada se jednoj od njih, Lauri, priviđaju duhovi i prima jezive poruke niotkuda.

Pre pet godina Laura Price i jedanaest drugih porotnika proglasili su zloglasnog serijskog ubicu Evana Lucasa krivim za teško ubistvo te je bio osuđen na smrt injekcijom. Progonjena grizodušjem nakon izvršenja kazne, Laura se odselila kako bi umakla svomu dotadašnjem životu. Ali sada se drugim članovima porote počinju događati čudne stvari.

Jedan za drugim tragično stradaju sve dok Laura ne shvati da te smrti nisu slučajnost. Kako počinje istraživati ubistva, oseća da je neko ili nešto promatra. Uz pomoć detektiva Callendara i Lyonsa, Laura će otkriti opasnu istinu – poput svakoga porotnika pre nje i Laura je POZVANA.

Žanr:horor, misterija, triler
Godina:2013
Reziser:Peter Sullivan
Scenario:Peter Sullivan
Uloge:Cuba Gooding Jr., Ashley Scott, Bailey Chase
Uzrast:PG-13
Studio:Lancom Entertainment, Production Media Group
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:89 minuta
Podeli:



Preporucujemo