•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bivša devojka Georgea Clooneyja tvrdi da zna zašto glumac nikad nije postao otac

Bivša devojka Georgea Clooneyja glumica i pevačica Elizabeth Daily tvrdi da zna zašto Clooney nije želeo da ima decu.

Ona, naime, tvrdi da je slavni glumac bio "toliko blizak" sa svojim ljubimcem svinjom da zbog toga nije želeo da postati otac, objavio je The Sun. I usto smatra da je on promenio mišljenje o ljubavi i braku nakon što je napokon u potpunosti prebolio smrt svog ljubimca Maxa.

"Nije trebao decu, Max je bio njegova beba. Voleo je tu svinju kao nikog drugog. Bila je veličine stola, apsolutno velika. Često smo provodili vreme zajedno sa svinjom koja bi pored nas odmarala. Noću je spavala pored Georgeova kreveta, a ponekad bi se i popela na krevet. Bili su toliko bliski da su bili kao otac i sin. Kad je Max uginuo 2006. godine, George je bio duboko potresen. Možda će početi sada da oseća poriv za roditeljstvom. To bi za njega bilo odlično", ispričala je.

Osim toga, kazala je i da je glumac bio izuzetno povređen nakon razvoda od Talije Balsam 1993. godine: "Nije hteo da dete bude povređeno razvodom kao što su povređeni muškarac i žena. Bio je shrvan nakon svog razvoda. Nije mi plakao zbog toga, ali to ga je dovelo do čvrste odluke da se više ne ženi. U šoku sam, ali i vrlo srećna da je pronašao ženu koja je vredna toga da pogazi svoju reč - što je nešto što George Clooney ne radi često. To stvarno pokazuje koliko je zaljubljen. Što je odlično".

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...