•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Popularni Barney potpuno go na naslovnoj strani Rolling Stonea

Popularni Barney iz serije 'Kako sam upoznao vašu majku' u poslednje vreme je zauzet ulogom u broadwayskom mjuziklu 'Hedwig and the Angry Inch', ali i poziranjem za časopis. Glumac Neil Patrick Harris tako je osvanuo potpuno gol na naslovnici novog broja magazina Rolling Stone. Harris, koji je pozirao kontroverznom fotografu Terryju Richardsonu, je strateško mesto na naslovnici ipak pokrio šeširom.

U intervjuu je progovorio o svom životu, karijeri, muzici koju voli, ali i fizičkoj transformaciji koju je prošao zbog uloge u najnovijoj predstavi u kojoj glumi transseksualca.

"Moram jesti više. Jako se trudim da izgledam ženstveno i promeniti svoju siluetu. Ali ponestaje mi energije, a to utiče na moje raspoloženje" rekao je Harris te otkrio da je njegova karijera krenula uzlaznom putanjom otkako je priznao da je gay.

"Od kad sam bio mali znao sam da mi se sviđaju muškarci, ali nisam znao kako će se to odraziti na mene kad odrastem. Ali nije me to previše brinulo" rekao je Harris.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu