•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Slavni glumac Kevin Spacey u novom nastavku Call of Duty

Nastavak popularne pucačke franšize Call of Duty pojaviće se 4. novembra ove godine, a za sve fanove serijala, razvojni tim objavio je i prvi trailer.

Novi deo nosiće naziv “Advanced Warfare”, što asocira na to da će priča biti smeštena na bojna polja budućnosti, gde su tehnologija i taktike evoluirale na viši nivo.

Call of Duty je jedna od najpopularnijih pucačkih igara na svetu, i favorit velikog broja ljubitelja ovog žanra, ali se sve više priča o tome da je ova igrica videla i bolje dane, odnosno da polako dolazi do zasićenja.

Advanced Warfare će u potpunosti pokušati to da spreči menjajući već prepoznatljivi ambijent i stavljajući igrače u budućnost ratovanja.

Još jedna interesantna novost je ta, da će se čuveni glumac iz serije “House of Cards”, Kevin Spacey, pojaviti u igri. Spacey će glumeti moćnog političara, a detalji vezani za njegovu ulogu su još uvijek misterija.

Više informacija u vezi sa igrom će se sigurno pojaviti na predstojećem sajmu video igara E3.

Pogledajte prvi trailer za Call of Duty: Advanced Warfare:

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...