•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Halit Ergenc šest sati proveo u kadi punoj leda

Halit Ergenc, zvezda 'Sulejmana Veličanstvenog' zna kako glumački posao nije uvek "med i mleko". Ergenc je punih šest sati proveo u kadi punoj leda snimajući scene u kojima sultana leče.

Prema informacijama turske štampe, snimanje te scene bilo je nalik pravoj torturi. Produkcijska kuća se za istu scenu pripremala tri sedmice, razmatrajući pritom iz kojih uglova da snimi najbolje kadrove i koliko će hladna voda da utiče na zdravlje glavnog glumca Halita Ergenca, koji je insistirao da sam odigra celu scenu bez dvojnika, zbog verodostojnosti.

Videvši ga kako drhti u kadi, članovi produkcije i snimateljske ekipe predložili su mu da napravi kratku pauzu, bojeći se da se trenutno najtraženiji glumac ne razboli. Međutim, Halit je to odbio jer nije hteo da remeti tok snimanja, ali i svoju koncentraciju. Na kraju su reditelji, braća Tajlan, zatražili da se na set donesu snažni grejači koji su, navodno, pomogli glavnom glumcu da se barem malo ugrije.

Website:source.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...