•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Reditelj 'X-Mena' optužen za seksualno zlostavljanje još jednog tinejdžera

Neimenovani Britanac podigao je tužbu protiv reditelja Byana Singera, a tvrdi kako su ga Singer i producent Gary Goddard drogirali i silovali kad je bio tinejdžer.

Muškarca zastupa Michael Eagen, advokat koji je u martu podigao tužbu protiv Singera, takođe zbog seksualnog zlostavljanja tinejdžera.

Muškarac tvrdi da je Goddarda upoznao na internetu kad je imao samo 14 godina i dodaje da je s producentom ušao u vezu kad je imao 15. Sa 16 godina prvi put su imali seksualne odnose, a Goddard ga je sa Singerom upoznao kad je imao 17 godina, na premijeri filma 'Superman Returns'.

Nakon zabave Goddard i Singer odveli su 17-godišnjaka u sobu, a nakon što je odbio seks s njima, Singer je pozvao 'mišićavog muškarca' koji ga je našamarao.

Nakon toga, Singer ga je svukao, naredio mu da sedne na njega i masturbira te nakon toga po njemu ejakulira. Sledećeg jutra, Singer ga je nazvao i izvinio mu se.

Singerovi advokati tvrde da su obe optužbe u potpunosti neistinite.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...