•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pevač Coldplaya otkrio zbog čega ga je ostavila Gwyneth Paltrow

Pevač Coldplaya Chris Martin progovorio je o razlogu zbog kojeg su se on i Gwyneth Paltrow rastali. U intervjuu za BBC Radio kazao je kako je imao dosta privatnih problema što je rezultiralo razvodom s poznatom glumicom.

"Pre dve godine nisam mogao uživati u dobrim stvarima s njom ni oko sebe jer sam bio opterećen problemima. Nikoga ne mogu kriviti za to osim sebe", rekao je Martin.

Kazao je kako je doživeo neku vrstu sloma.

"Ako ne možete da budete otvoreni ne možete ceniti unutrašnja čuda. Tako da, možete biti s nekim ko je zaista predivan, ali zbog vaših problema ne možete uživati u tome na pravi način. Plašio sam se života, plašio sam se ljubavi, plašio sam se odbijanja i neuspeha", otkrio je Chris.

Muž atraktivne glumice rekao je da je bio previše zatvoren prema Gwyneth i da je to uzrokovalo zahlađenju odnosa između njih dvoje.

"Ako ne pustite ljubav unutra onda je ne možete uzvratiti. Morate se otvoriti ljubavi iako to znači da će biti bolnih trenutaka, ali to ujedno znači da će biti i onih predivnih", naglasio je.

Pevač je o svom ljubavnom životu pričao sat vremena, ne spominjući ime svoje sada već bivše supruge.

Među razlozima koji su doveli do razvoda Chris je naveo komplikacije poput putovanja, nepredviđenih dešavanja u životu, te bolest i zavisnost o određenim stvarima.

Gwyneth i Chris su bili najrespektabilniji par Hollywooda koji je pre dva meseca šokirao javnost vešću o razvodu nakon deset godina braka.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...