•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Blue Ice (1992)

Kvalitetan, napet i nepredvidiv triler reditelja Russella Mulcahyja, 'Plavi led', svojom čvrstom naracijom, preciznim raspletom situacije i brižnom rediteljskom vizijom podseća na naslove iz nekih drugih, starijih vremena, u kojima je uverljivost priče i likova bila važnija od spektakularnih specijalnih efekata.

Dok je radio kao agent MI6-a, Harry Anders je stekao mnogo neprijatelja. Sad se odlučio povući iz tog sveta i otvoriti bar. Jednoga dana na ulici se slučajno sudari s prekrasnom Stacy Mansdorf, s kojom se počne viđati. Između njih se rađa ljubav i nakon nekog vremena Stacy zamoli Harryja za pomoć jer ima problem koji sama ne može rešiti. Zbog toga se Harry mora vratiti u opasan svet špijunaže, za koji je mislio da je daleko iza njega.

U ovom napetom i uzbudljivom trileru doajen Michael Caine se kao i uvek snalazi odlično. Kao njegova partnerka briljira Sean Young, koja je uspešno zamijenila u prvo vreme odabranu Sharon Stone. Uz njih dvoje, u filmu gledamo mnoga poznata lica, među kojima se ističe još jedan britanski velikan, Ian Holm.

Žanr:akcija, misterija, triler
Godina:1992
Reziser:Russell Mulcahy
Scenario:Ted Allbeury, Ron Hutchinson
Uloge:Michael Caine, Sean Young, Ian Holm
Uzrast:R
Award:1 nagrada i 1 nominacija
Studio:M&M Productions, Guild, Home Box Office (HBO)
Zemlja:UK
Jezik:Engleski
Trajanje:105 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...