•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stigao trejler za 'REC 4: Apokalipsa'

Nakon trećeg dela i velikog razočarenja za ljubitelje ove franšize, bilo je očekivano da će se produkcija angažovati za nastavak sa kojim će pokušati ispraviti krivu drinu. Po onome što možemo videti u trejleru, film ne obećava previše. Iako se film vraća na stare steze odnosno, nadovezuje se na priču prvog i drugog dela serijala.

Ono što je film učinilo prepoznatljivim jeste način snimanja – “found & footage”, koji će ovoga puta izostati. Kao što možete videti u trejleru, film je sniman “standardnim” načinom.

Premijera filma zakazana je za 31. oktobar ove godine.

Website:horor.rs
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...