•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Autori 'Zvezdanih staza' oživljavaju 'Flasha Gordona'

Ako ste se pitali koja je još velika franšiza iz prošlosti ostala nedirnuta, eto odgovora – Empire piše da će 'Flash Gordon', legendarni SF serijal, ponovo oživeti na velikom platnu, u produkciji 20th Century Fox i po scenariju koji potpisuju JD Payne i Patrick McKay, a koji upravo završavaju scenario za nove 'Zvezdane staze'.

'Flash Gordon' je prvi put zaživeo u stripu Alexa Raymonda tokom 30-ih godina 20. veka, a najnoviji pokušaj oživljavanja priče bio je 2008. u seriji na Sci-Fi Channelu. Prvi filmovi snimali su se između 1936. i 1940., a možda najpoznatiji nastao je 1980., s grupom Queen na soundtracku, danas smatran žanrovskim camp klasikom.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu