•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bryan Singer će režirati pilot epizodu detektivske serije

Nakon završetka emitovanja serije Breaking Bad, tv industrija i fanovi su s nestrpljenjem očekivali informacije o novom projektu Vincea Gilligana. Već neko vreme je poznato da će to biti kriminalistička drama Battle Creek, koja će se fokusirati na komplikovane odnose između dvojice vrlo različitih policijskih službenika koji pokušavaju očistiti ulice svoga grada od zločinaca. Seriju će voditi David Shore, kreator popularne serije House M.D., a projektu se pridružio i Bryan Singer.

Bryan Singer će režirati pilot epizodu Battle Creek serije, a zatim će sa Gilliganom i Shoreom u nastavku serije preuzeti ulogu izvršnog producenta. Singer nije jedini koji se pridružio projektu. Dean Winters, glumac koji je u seriji Oz glumio Ryana O’Reilyja, dobio je ulogu detektiva Russa Agnewa. Prema sinopsisu, Russ je pragmatičan čovek, niske tolerancije, i spreman je učiniti sve što je potrebno kako bi u zatvor poslao ljude koji to zaslužuju.

Drugi deo policijskog dvojca, sačinjavaće FBI agent Milton Bradley, čovek koji se uvek drži pravila i koji je nevoljno postao Russov novi partner. Odluka o tome ko će ga glumiti još uvek nije donesena. Poznato je da će se osim Wintersa u seriji pojaviti i Kal Penn, Janet McTeer, Aubrey Dollar i Edward Fordham Jr..

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...