•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

George Clooney: Neću se pridružiti Twitteru

Glumac George Clooney izjavio je kako se nikada neće pridružiti Twitter zajednici iako je većina njegovih kolega već odavno, i vrlo je aktivna na toj društvenoj mreži.

Dvostruki oskarovac smatra kako bi mu se mogao lako dogoditi neki 'kiks' pogotovo kada popije čašicu alkohola i kaže kako se po tom pitanju, nepromišljenog brzopletog tweetanja osigurao, tako da to jednostavno ne radi uopšte.

- Volim ponekada nešto popiti u večernjim časovima i u tim trenucima bih mogao napisati nešto glupo, a i smatram da ne bi trebao biti toliko dostupan.

- Takođe ne mogu zamisliti Matta Damona ili Brada Pitta (koji isto ne koriste Twitter) kako na taj način žele deliti svoje misli u 140 znakova u tri sata ujutro. Bože sačuvaj, a pogotovo ako piješ tablete za spavanje, jer kada se probudiš, niti jedna rečenica ti nema smisla, i da onda još tweetaš, ma nema šanse - dodaje glumac.

Spomenimo i kako je glumac izjavio, ne tako davno, kako smatra da su sve slavne osobe koje koriste Twitter, totalni moroni.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...