•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nicole Kidman i Keith Urban pred razvodom?

Šuška se kako je još jedan holivudski bračni par pred raspadom. Slavna glumica Nicole Kidman i njen suprug Keith Urban navodno proživljavaju bračnu krizu.

Iako je Nicole u mnogim intervjuima isticala kako je upravo on njena srodna duša i velika ljubav, izgleda da su se stvari promenile.

Glumica trenutno boravi u Australiji s njihove dve ćerke, dok je Keith u SAD-u, gde učestvuje kao član žirija u 'Američkom idolu'.

Nicole Kidman je navodno ljubomorna na Keithovu kolegicu iz 'Idola', zanosnu Jennifer Lopez. Glumici smeta njihov prisan odnos te smatra da njen Keith previše flertuje sa lepom pevačicom.

Poslednjih šest meseci par je većinu vremena proveo odvojeno, a izgleda da će tako i nastaviti jer Keith odlazi na produženu turneju.

Udaljenost je moguće ostavila traga na njihov brak te se Nicole boji da će ostati opet sama, kao što se dogodilo nakon prekida s Tom Cruisom, rekao je bliski prijatelj za Star.

Ali, nije samo razdvojenost problem u njihovom braku. Navodno je glumica opsednuta botoxom i izgledom uopšteno što je uticalo i na Keitha. Šuška se kako se i Keith podvrgnuo plastičnim operacijama te je poprimio 'plastični izgled'.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...