•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Uzerli: Majčinstvo me promenilo

'Samouverena sam, snažna i uspešno se suprotstavljam strahovima', napisala je Meryem Uzerli na Facebooku. Crvenokosa turska lepotica na društvenu mrežu stavila je fotografije koje prate njen život od detinjstva do danas. Na njima blista od sreće.

Turski premijer Recep Tayyip Erdogan nazvao ju je bestidnicom koja sramoti svoju zemlju. Ljudi su je napadali i vređali na ulici jer im je bila previše zla kao Hurem u seriji. Bivši zaručnik Can Ates varao ju je gde god je stigao. Kad je čuo da čekaju bebu, nagovarao ju je da abortira, a kad ga je odbila, berzanski mešetar ju je ostavio.

Uzerli je zbog toga psihički bila sve lošije. Zbog stresa na setu i prekida veridbe, glumica se pokušala ubiti skočivši s hotelskog balkona. Završila je na psihijatriji u Nemačkoj, a pomoć je tražila i od iscelitelja. Bila je slomljena, osramoćena i ponižena, ali sve se promenilo kad je pre dva meseca dobila ćerkicu Laru.

Majčinstvo ju je promenilo pa je pristala na povratak na posao. Obožavatelji će je uskoro moći da vide u novoj istorijskoj seriji. Isto tako, namerava se vratiti u Tursku jer bi trebala biti članica žirija u tamošnjem muzičkom showu “X Factor”. No to ne znači da su njene nevolje prestale. Bezobzirni Can nedavno je izjavio kako će se na sudu boriti da dobije starateljstvo nad Larom.

- Meryem je kao tempirana bomba. Eksplodira čim joj nešto nije po volji. Bojim se za zdravlje svoje ćerke. Meryem je pakosna i zlopamtilo. Neće biti u stanju sama odgajati Laru - rekao je Can Ates.

Dodaje kako se kaje što ju je napustio u najtežim trenucima. Objasnio je da nije mogao izdržati njenu histeriju. Uzerli se ne osvrće na njegovo blaćenje u medijima. Svojevremeno je rekla da s tim slabićem više ne želi imati posla.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...