•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stir of Echoes (1999)

David Koepp jedan je od najuglednijih hollywoodskih scenarista današnjice. Režirao je tri igrana filma, od kojih je "Odjek smrti" naišao na najbolji prijem. Reč je o ostvarenju koje vešto kombinuje žanrovske elemente triler-horora i porodične drame.

Tom Witzky je radnik, živi sa suprugom Maggie i sinčićem Jakeom i nezadovoljan je svojim životom. Nikad nije čeznuo za slavom, ali nikad nije ni mislio da će postati tako običan čovek prosečnog životnog stila. Na jednoj zabavi Tom zatraži od Maggiene sestre Lise, koja se bavi parapsihologijom, da ga hipnotizira. Iako gleda sa neodobravanjem na Lisinu zanimaciju, nakon te hipnoze njegov se život nepovratno menja. U sebi otkriva takođe parapsihološke sposobnosti i počinju mu se prikazivati prizori iz života nestale devojke iz komšiluka. Toma te vizije sve više izluđuju, a porodični život počinje mu se raspadati...

Uverljive glavne uloge ostvarili su Kevin Bacon i Kathryn Erbe, najpoznatija po glavnoj ženskoj ulozi u popularnoj TV seriji 'Zakon i red'.

Žanr:horor, misterija
Godina:1999
Reziser:David Koepp
Scenario:Richard Matheson, David Koepp
Uloge:Kevin Bacon, Zachary David Cope, Kathryn Erbe
Uzrast:R
Award:3 nagrade i 1 nominacija
Studio:Artisan Entertainment
Zemlja:United States
Website:www.facebook.com/pages/Stir-of-Echoes/250975834954089
Jezik:Engleski
Trajanje:99 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...