•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Avatar' će imati tri nastavka

Reditelj Džejms Kameron je saopštio da u sledećih šest nedelja završava rad na sva tri scenarija za tri nova nastavka filma 'Avatar'.

'Sva tri nastavka simultano idu u produkciju. Sada su svi u fazi pred-produkcije jer dizajniramo bića, okolinu i likove koji će se pojaviti u sva tri filma. Trebalo bi da završimo sa scenarijima u narednih šest nedelja", rekao je Kameron u razgovorima sa fanovima preko servisa Reddit.

Za prvi 'Avatar' scenario je napisao sam, a sada su mu se pridružili Josh Friedman, Rick Jaffa, Amanda Silver i Shane Salerno.

'Najveći pritisak trenutno osećam zbog toga što moram izrezati stvari koje volim, kako bi film sveo na dužinu koju možemo priuštiti', rekao je reditelj.

'Avatar' je 2009. godine zaradio 2.8 milijardi dolara. Sam Worthington, Zoe Saldana i Stephen Lang repriziraće svoje uloge u nastavcima. Vraća se i lik doktorice Grace Augustine, koju je glumila Sigourney Weaver. Iako je njen lik u filmu umro, Kameron je još 2010. godine izjavio da niko ne umire u filmovima naučne fantastike i hoće li njen lik umreti ili živeti zavisi samo od agenta slavne glumice.

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...