•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Lindsay Lohan pred bankrotom

Lindsay Lohan ostala je bez svog ličnog asistenta.

Matt Harrell više ne radi za Lindsay jer ga ona ne može plaćati. Matt se preselio u iz Los Angelesa u New York kako bi radio za Lindsay kad je ona počela da snima reality show za televiziju OWN Oprah Winfrey.

Za vreme snimanja Lindsay je očito dobijala dovoljno novaca da si priušti asistenta koji je nekada radio i za Princea. "Matt je izuzetno profesionalan i dobar u svom poslu. Radio je za Princea. Malo je reći kako je raditi s Lindsay dramatično i haotično", rekao je izvor.

Prošli vikend uputila se u kupovinu u njujorškoj četvrti Soho i upala u neugodnu situaciju kad su joj odbijene sve kreditne kartice kojima je pokušala da plati račun od 300 dolara. New York Post piše kako je Lindsay izgledala posramljeno i pokušavala se s prodavačima dogovoriti za kompenzaciju, a onda je u igru uskočio njen prijatelj i platio račun.

Umesto kupovine Lindsay bi očito trebala štedeti novac. Produkcijska kompanija koja radi na njenom realityju navodno joj plača i stanarinu jer je problematična glumica pred bankrotom.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....