•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Slavna glumica otkrila recept uspešnog braka

Njen odnos sa suprugom Adamom Shulmanom toliko je dobar da su čak napisali i pravila koja moraju poštovati. Jedno od pravila je i 'dan digitalne detoksikacije' kada se zaljubljeni supružnici isključe od sveta.

'Trudimo se imati najmanje 24 sata za sebe, bez mobilnih telefona i ostale tehnologije, te se tada koncentrišemo isključivo jedno na drugo', rekla je glumica, piše Daily Mail.

'Iznenađujuće je koliko je to teško jer u današnjem modernom, poslovnom svetu uvek morate biti dostupni. Ali, trudim se ne biti stalno na raspolaganju svima, a to vreme kad smo Adam i ja sami vrlo mi je dragoceno', rekla je.

Zatim, tu je i pravilo 'dve sedmice' što znači da zaljubljeni par neće biti razdvojeni više od dve sedmice.

'Imamo ugovor koji stoji na zidu. Ne mogu reći da naporno radimo na njemu, ali smo jedno drugome prioritet. Ako moramo na put, i za to takođe imamo pravilo - ne sme proći više od dve sedmice, a da se ne vidimo', rekla je glumica.

Hathaway kaže kako je sledeći bitan korak koji želi ostvariti - dobiti dete!

'Još od 16. godine želim dete. Sada sam upoznala osobu s kojom želim provesti ostatak života i majčinstvo je sledeći izazov, cilj koji želim postići', otkrila je.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....