•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

SPIDER-MAN i SAT ZA NAŠU PLANETU ujedinili snage !

Događaj gašenja svetla na sat vremena, kao deo globalnog pokreta protiv klimatskih promena, održaće se i kod nas.
Zvaničan događaj biće obeležen u sutra, 29. marta od 20:30h do 21:30h na Trgu republike u Beogradu, na Tru slobode u Novom Sadu
i na keju u Nišu.

Sa ciljem da inspiriše pojedince, da iskoriste svoju moć i postanu superheroji svojoj planeti, Spider-Man je postao prvi superheroj ambasador globalnog pokreta Sat za našu planetu, koja je u organizaciji Svetskog fonda za prirodu.

Ponosan sam što je Spider-Man prvi superheroj ambasador pokreta Sat za našu planet, zato što nosi poruku da svi možemo biti superheroji kada shvatimo da su volja i snaga sve što imamo,” rekao je glumac Endru Garfild, koji igra lik Spider-Mana u predstojećem filmu. Sat za našu planetu je pokret koji ima ogroman uticaj širom sveta i zamislite šta sve možemo da uradimo ove godine uz pomoć Spider-Mana.

Film Čudesni Spider-Man 2 naći će se u svim domaćim bioskopimaod 24.aprila.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...