•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zapevajte na velikim RIO karaokama 30. marta u Usce Shopping Center-u!

Povodom premijere animiranog filma „Rio 2“, MCF MegaCom Film, Naxi Radio i ekipa sinhronizacije filma pozivaju vas da zapevate na velikim RIO karaokama 30. marta u „Ušće Shopping Center-u“!

Obucite vesele boje, otpevate omiljenu pesmu i učestvujete u stvaranju prave karnevalske atmosfere u Beogradu!

Jedan od omiljenih animiranih filmova bioskopske publike širom sveta, „Rio 2“ u domaće bioskope stiže 10. aprila, a tim povodom MCF MegaCom Film, Naxi Radio i ekipa sinhronizacije filma pozivaju sve koji vole film da 30. marta u „Ušće Shopping Center-u“ učestvuju u velikim Rio karaokama.

Karaoke će se održati od 15 do 17 časova, a žiri sastavljen od glumaca koji su učestvovali u sinhronizaciji, kao i specijalnih gostiju, odlučiće o najboljim učesnicima. Pobednici će biti nagrađeni lepim poklonima, kao i ulaznicama za premijeru filma.

Zainteresovani treba da do 28. marta pošalju prijavu na adresu rio@mcf.rs. U prijavi je potrebno navesti ime, prezime i uzrast, a oni koji budu dospeli na listu učesnika biće obavešteni mejlom. Broj učesnika je ograničen, a sve učesnike očekuje puno zabave i uzbuđenja.

Za manje od mesec dana, direktno iz šuma Amazonije u domaće bioskope vraćaju se urnebesni plavi ara papagaji, spremni da nam dopuste da zavirimo u još jednu njihovu avanturu! Glavni junak Plavko, njegova lepša polovina Biserka i njihovo troje dece obećavaju nova uzbuđenja, povratak starih dragih likova, ali i novih koji će dobro nasmejati publiku širom zemlje.

Srećna plava porodica seli se iz magičnog Rio de Žaneira, gde vodi savršen život u nepoznate šume Amazonije, nakon što Biserka odluči da deca moraju da nauče da žive kao i sve prave ptice. Brojne uzbudljive avanture doživljavaju na putu, ali za najveću od svih – upoznavanje sa Biserkinom porodicom, nisu bili spremni, naročito smotani Plavko. Iako iz sve snage nastoji da se uklopi u novu sredinu, Plavko se ne snalazi najbolje. Počinje da strepi da će da izgubi voljenu i decu usled velikih izazova divljine. Pomalo komplikovanu situaciju dodatno otežavaju Biserkin otac i poznati zloća iz prvog dela, Najdžel, koji polako sprema osvetu.

Najmlađa publika širom zemlje biće u prilici da nesmetano uživa u animiranom filmu „Rio 2“ zahvaljujući sinhronizaciji, čija je režija poverena Draganu Vujiću Vujketu. Glavne uloge u sinhronizaciji ponavljaju glumci iz spektakularnog prvog dela – Dragan Mićanović daje glas Plavku, Ana Sofrenović dočarala je Biserku, dok Bojan Žirović igra zloću Najdžela.

Website:mcf.rs
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu