•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Charlie Brown i Snoopy uskoro u 3D

Fox Family Entertainment objavio je prvi službeni 'trailer' za novi film Peanuts (Kikiriki) koji bi se u bioskopima trebao početi da prikazuje u novembru 2015.godine.

Deo crtanog filma je dug 60 sekundi, tu je poznata muzika i nenadmašni Charlie Brown i Snoopy, ali u 3D računarskoj generisanoj animaciji.

Nažalost, za neke, ovaj video pokazuje da je strah zbog modernizacije klasičnih ilustriranih filmova došao do kritične tačke, ali možda film neće biti tako loš. U filmu se kao producent pojavljuje i jedan od sinova Charlesa Schulza.

Ovaj novi film će biti prvi dugometražni film o psiću Snoopyju i ekipi još od objave filma Bon Voyage, Charlie Brown (and Don't Come Back!!) davne 1980. godine.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...