•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stigao trejler za 'Cymbeline'

Novi film reditelja Michaela Almereyda je 'Cymbeline', a okupio je sjajnu glumačku ekipu koju čine Ethan Hawke, Ed Harris i Milla Jovovich.

Reč je o Shakespeareovoj drami, tj. adaptaciji, koja prati britanskog kralja, njegov rat protiv Rimljana i zabranjenu ljubav njegove ćerke. Ali, u spomenutom projektu je priča naravno modernizirana i prati borbu njujorških policajaca protiv korumpiranih članova iz njihovih redova i motorističke narko bande.

Osim spomenutih, Penn Badgley, Anton Yelchin te Dakota Johnson takođe glume u filmu dok produkciju potpisuje dvojac Anthony Katagas i Michael Benaroya.

Ovo nije prva saradnja Almereyda i Hawkea s obzirom da su već sarađivali na njegovoj ekranizaciji 'Hamleta' iz 2000. godine.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...