•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Angelina u panici zbog autobiografske knjige Jennifer Aniston

Angelina Jolie, koja je od 2005. godine u vezi sa Bradom Pittom, prestravljena je saznanjem da će njena najveća suparnica i Bradova bivša žena, Jennifer Aniston, napisati knjigu u kojoj će konačno otkriti sve što se dešavalo dok se razvodila od holivudskog glumca.

Jolie je svoju romansu sa Bradom započela na snimanju filma Gospodin i gospođa Smit, kada je on još uvek bio u braku sa Jennifer, te je Angelina sada zabrinuta zbog svih detalja iz tog perioda koje bi njena rivalka mogla da iznese.

- Angelina se dugo trudila da napravi svoj imidž humanitarke i da se ogradi od publike kada je počela da se zabavlja sa Pittom. Upravo kada je pomislila da su se fanovi Angelina i fanovi Aniston utišali i da je njen imidž rasturačice brakova napokon iza nje, pojavila se priča o knjizi – rekao je izvor blizak glumici za Now magazin.

Jennifer, koja je verena za Justina Therouxa, u knjizi će navodno izneti detalje kraha njenog braka sa glumcem jer želi da svi znaju šta se zapravo dogodilo, iako priznaje da joj neće biti lako da ponovo to proživljva i o tome piše.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu